Gość asia Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam,czy przyczyna klopotów z przewodem pokarmowym jest nad czy niedoczynnosc tarczycy? otoz cierpie na wzmozone wydzielanie zolc i kwasu , refluks zolciowy, nerwowosc,bezsenosc,niepokoj, podwyzszona temp ciala 37,3 codziennie,goraco,a mimo to mam zaparcia,niestrawnosc,brak apetytu, spuchniety brzuch i gazy,wyniki sugeruja niedoczynnosc a objawy nad i troche niedoczynosc wiec co ja mam?czy w nadczynnosci tez sa zaparcia i obrzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nadczynność i niedoczynność powodują zaburzenia metabolizmu w organizmie. Objawy nie zawsze muszą być *książkowe* i w zasadzie często są mylące. Jaki wynik był TSH, fT4, fT3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 tsh-2,669 ft4-13 ft3-2,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Prosze podać jeszcze jednostki i wartości referencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 tsh od 0,243 do 5 ft4 od 12 do 22 pmol/l ft3,od 3 do 6 pmol/l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi