Gość ZAŁAMANA Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 mam 20 lat w listopadzie 2009roku zaszłam w ciążę, w drugim miesiącu miałam plamienia, ale tylko przez dwa dni. często robiło mi się czarno przed oczami i mdlałam. gdy poszłam w 15 tygodniu ciązy na wizytę do ginekologa, okazało się że zarodek-moje dziecko obumarło w 12-13 tygodniu ciąży!!!! *-( skierowano mnie do szpitala i tam poroniłam (dostałam tabletki na skurcze) od kwietnia br dzień w dzień staramy się o dzidziusia i nic! :-( w czerwcu panidoktor wykryła u mnie w pochwie gronkowca złocistego i nadrzerkę na szyjce macicy, ale wszystko juz wyleczyłam. mam nawrotowe stany zapalne pochwy w lipcu p.dr przepisała mi dufaston, ale nic nie pomogło, teraz musiałam odstawić tabletki ponieważ wykryto u mnie gruczolakowłukniaki kture zaczeły się po tych tabletkach powiększać. dzisiaj strasznie minie zaczą swendzieć prawy sutek ((chodzi mi o to brązowe a nie o całą pierś)) gdy ścisnęłam to zaczął się z niego wylewać biały płyn........................czy mogę miec dzieci?? co mi jest?? jesteśmy z mężem zrozpaczeni, proczę o pomoc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Dziewczyno jestes bardzo mloda i przyjdzie czas ze bedziesz miala dziecko,sprawdz sobie poziom prolaktyny bo wlasnie taki objaw moze wskazywac na podwyzszony poziom. Idz do ginekologa i opowiedz swoje dolegliwosci, napewno zaleci odpowiednie leczenie,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Przeczyta o naprotechnologii, i poszukaj specjalisty od tej dziedziny, jest ich już sporo w Polsce. Oprócz tego jeśli jesteś wierząca to poleć te problemy Panu Jezusowi i Maryi. Uwierz i zufaj Panu Bogu a cuda się zdarzą w Twoim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZAŁAMANA Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 ten biały płyn nie okazał się wcale zły:) bo okazało się że jestam w ciąży!! tylko paniczne boję się kolejnego poronienia , mogłabym tego nie przezyć, moje badanie histopatologiczne wykazało STAN ZAPALNY ŁOŻYSKA......... CZEKAM NA WASZĄ PORADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi