Gość Maciek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam, podczas masturbacji uslyszałem dziwny dźwięk, otóż naderwało mi się wędzidełko, krwawiło lekko przez max. 2 minuty. Leciutko szczypie i nic poza tym sie nie dzieje teraz. Czy konieczna jest konsultacja z kimkolwiek w takim przypadku? Mam 16 lat i jest to dla mnie bardzo wstydliwa sytuacja, taka konsultacja byłaby dla mnie trudna do zniesienia psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Nie trzeba w tej sprawie żadnej konsultacji. Do 2 tygodni rana całkowicie zgoi się. W tym czasie odradzam zbyt silnego naciągania napletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jare99 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Cześć mam 11 lat i krótkie wędzidełko mam pytanie czy gdy zerwie mi sie wędzidełko to czy po zrośnięciu będzie ono zdrowe (mam na myśli długość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Z reguły zerwane wędzidełko goi się bez problemu nie pozostawiając zaburzeń w jego ukształtowaniu i jego długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi