Gość Magdalena Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam!Od jakiegoś czasu podczas oddawania moczu łapie mnie skurcz w prawym boku w okolicach nerek ale również czasami w od wyrostka w stronę nerek,raz jest silny a raz łagodny.W lutym złapał mnie taki skurcz trzymał półtora tygodnia i przy tym miałam gorączkę ledwo funkcjonowałam i nic nie mogłam jeść.Byłam z tym u lekarza leczyli mnie najpierw na piasek w nerkach co się potem okazało ze nie mam nic takiego a potem na gronkowca białego w drogach moczowych ale skurcze i tak się pojawiają przynajmniej raz na dwa miesiące,a jak coś dźwignę to mam na drugi dzień wrażenie ze cały czas mi się chce siusiu i ciśnie na pęcherz.Chciała bym się w końcu dowiedzieć co to jest i czy mam zmienić lekarza prowadzącego i iść z tym do kogoś innego??Z góry dziękuje za odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Radzę jeszcze w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Zapewne ten stan może wymagać pogłębienia diagnostyki (np. USG układu moczowego czy też urografii). Dopiero urolog po badaniu wyda ostateczną decyzję w sprawie dalszych dodatkowych badań i postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi