Gość Jacek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam. W poniedziałek miałem wykonany zabieg obrzezania całkowitego oraz wydłużenia wędzidełka. Dziś przy zmianie opatrunku zobaczyłem pewien guzek na skórze poniżej granicy szwów, bardzo boli gdy go dotknę. Co to może być? Czy to niebezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Być może krwiak. Bez badania trudno mi określić. Jeśli to krwiak lub obrzęk miejscowy taka zmiana powinna samoistnie się wchłonąć. Jeśli do 7-10 dni ta zmiana się nie wchłonie trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi