Gość załamany Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Mam problem z moim penisem. Mam 29 lat, a ja nie mogę sciagnac naskórka z żąłedzia. Nie przeszkadza to w czasie stosunku, ale nie wygląda mj penis tak jak inne. Czy konieczna jest jakas operacja, czy moge sciagac go jakos samemu? Jak próbuje samemu to zejdzie z 0,5 centymetra, a dalej boli. Czy może najpierw go w czyms namoczyc i próbowac sciagac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Na pewno z tym problemem musi Pan udać się do urologa. Przedstawione objawy świadczą o stulejce. Niestety w tym wieku nie wyleczy się tego problemu metodami niezabiegowymi. Prawdopodobnie trzeba będzie wykonać plastykę napletka. O tym jednak zadecyduje urolog. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glinx11 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Mam osiemnaście lat i ten sam problem. Do niedawna w ogóle nie byłem świadom tego, że mój penis we wzwodzie nie wygląda tak, jak wyglądać powinien. Wiem, że te sprawy ostatecznie zamykają się w wieku ok. 20 lat, ale wątpię, czy w dwa lata zajdzie u mnie tego typu poprawa. Przyznam szczerze, że bardzo mnie to niepokoi - niedługo mam zamiar rozpocząć aktywne życie seksualne i nie chcę, żeby mój *nienormalny* penis przestraszył moją potencjalną partnerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ?chyba?stulejka? Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja mam ten sam problem co glinx11... czy da się coś zrobić bez operacyjnie? czy tylko operacja nas czeka? moze sa jakies cwiczenia lub metody inne od operacji? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jak w ogólnie nie dajesz rady ściągnąć, nawet gdy nie ma wzwodu, to jest większy problem i raczej będzie konieczny zabieg. A jeżeli w spoczynku nie ma problemu a tylko w wzwodzie są trudności, nie do końca schodzi to próbuj go trochę rozciągać w gorącej wodzie w kąpieli, jak nie da to efektów to do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djhayper Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja mam problem bo mam zyle przyczepioną do żołędzia i niemoge sciagnac naskurka co z tym zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Normalny Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Włóż do wody z solą, bo sól rozmiękcza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Mój napletek nie pokrywa zoledzia:(:( czemu tak się dzieje. Mam 15 lat. Proszę o pomoc!!:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kto to wie Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 ja mam 13 lat i niemoge naciongnonc napletka tak zeby bylo widac zolondz niewiem co zrbic starac sie to naciongnonc czy co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi