Gość Dorota Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam!!! Mój Teściu trafił do szpitala zrobili wszystkie badania i okazało się że będzie miał operacje jelita grubego i będzie po wszystkim , ale kiedy go otwarli okazało się całkiem co inego, że ma raka więc tylko został wyczyszczony i zamkniety nie chcieli go ruszać bo zmarł by na stole operacyjnym. Moje pytanie dotyczy tego czy Rak jest uleczalny? dzis dowiedziałam się że są przeżuty na żyły czyli chodzi o tętnice... co znacza przerzuty czy jest juz bez szans?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Naciek na naczynia świadczy o znacznym zaawansowaniu choroby. Aby mówić o rokowaniu musi Pani umieścić tu więcej danych klinicznych. Na pewno należy skonsultować się z lekarzem co do możliwości leczenia chemioterapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi