Gość Dominika Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam. Mam pewien problem. Otóż od ponad 2 miesięcy regularnie cwiczę i biegam. Jakieś 2 - 3 tygodnie temu stopniowo narastał ból w lewej stopie, w okolicach 3 mniejszych palcy i ku górze stopy. Byłam u lekarza specjalisty, przepisał mi fastum i nakazał robic oklady. Lecz jest gorzej, opuchlizna jest wieksza, ból mocniejszy, już nawet stac nie moge na nodze. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Być może trzeba wykonać dodatkowe badania np. RTG stopy, a także kwas moczowy we krwi (wykluczenie dny moczanowej) jak i sprawdzić czynniki reumatologiczne (odczyn Waalera-Rosego). O wszystkim powinien zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi