Gość urszula Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dwa tygodnie mam rękę w szynie, do łokcia, złamana kość nadgarstka,w szpitalu nastawiona. Prześwietlenie wykazało ,że dobrze.Kontrol,po tygodniu, prześwietlenie,wykazało,że się zrasta.Ręka mnie trochę bolała,przez te dwa tygodnie,ale to chyba normalne.Piszę bo ręka w gpsie jest krzywo ułożona dłońpochylonaw lewą stronę,myślę, że lekarz wiedział co robi,czuję się z dnia na dzień lepiej.ręka czasami boli,to dopiero dwa tygodnie więc,nie dziwne.Napisałam w temacie to co lekarz napisał w karcie, po łacinie.bardzo proszę,odpowiedź,o którą kość chodzi,lekarze nie powiedzieli mi mieli naprawdę dużo pacjętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Złamanie dalszej nasady lewej kości promieniowej z przemieszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urszula Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 hej czy może spotkałeś się z takim złamaniem, dzięki za odpowiedź.Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej , bo marzę o tym żeby mieć zdrową rękę.zwracam się do Piotrka,który przetłumaczył mi łacińską nazwę mojego złamania,czyli złamanie dalszej nasady lwewj kości promieniowej z przemieszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi