Gość KASKA Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 22 lipca miałam wypadek samochodowy uderzyłam głowa o zagłówek siedzenia.teraz mam okropny ból głowy zawroty głowy mdłosci i sztywnosc karku biore tabletki przeciwbólowe ale pomagaja na pare godzin.co to moze byc i jakie badania zrobic?prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Oczywiście ten problem należy skonsultować z neurologiem. Być może konieczne okaże się wykonanie TK głowy. Trzeba jedna zdawać sobie sprawę z tego, że po takich urazach głowy i szyi zespoły bólowe trwają miesiącami, a nawet latami mimo braku organicznych zmian pourazowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaśka Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dzień dobry.Zrobiłam rtg kr.szyjnego wynik spłycenie lordozy szyjnej co dalej można z tym robić aby zmniejszyć ból? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi