Gość Marcin Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam mam pytanie dotyczące mojej choroby . Ponieważ juz choruje na nią ponad 9 miesiecy to prawe kolano boli . Lewe kolano juz jest naprawde dobrze jak dotykam tez nie boli ale za to prawe kolano boli . Nie wiem czemu .Nie ćwicze , nie biegam itp.26.08.10 jade na kontrol do Płocka. Nie wiem czemu boli mnie te prawe kolano . Czasen nawet boli jak źle ustane albo cos . Czy może być tak ze prawe kolano sie wolniej goi i jak ?. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Tak, niestety może tak być, że jedno kolano wraca później do zdrowia w stosunku do drugiego. Proces leczenia w tym przypadku choroby może trwać czasami powyżej roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi