Gość Paweł Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Pod koniec kwietnia tego roku miałem przeprowadzony zabieg wycięcia torbieli włosowatej i szczeliny odbytu. Rana nie goi mi się prawidłowo - na dole rany wszystko wygląda już w miarę ok, ale u góry tragedia. Mam tam dziurkę ok 1,5 do 2 cm, sączy się z niej bezbarwny, bezwonny wysięk, a czasami krew. Czy to na pewno prawidłowe? Rana utrudnia mi codzienne czynności, takie jak siedzenie czy praca. Czy miał ktoś coś podobnego? I ile czasu to się goiło? A może można to jakoś zaszyć, tzn. tą dziurę u góry, tak żeby nic z tego nie leciało... Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Słyszałem, że można coś takiego zaszyć w gabinecie zabiegowym. Czy to prawda? Nie chce znowu wylądować w szpitalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi