Gość Jacek16lat Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam, nie dawno skończyłem 16 lat. Podczas wytrysku z mojego penisa wydobywa się przezroczysty płyn zamiast białej spermy. Czy to jeszcze może się zmienić i czy da się to jakoś przyśpieszyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Sperma może mieć różne zabarwienie od przeźroczystej, przez białą do żółtej. Jesteś jeszcze młodą osobą, dojrzewającą i sperma może jeszcze zmienić swoją konsystencję i zabarwienie. Na razie to nie jest niepokojący objaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eryk Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 witam mam 18 lat i mam podowby problem do poprzednika. Nie dawno jeszcze mialem normalna sperme, a teraz zamiast nie wydobywa sie zoltawy plyn, nie mam pojecia jak to wyjasnic i co z tym dalej robic, prosze o pomoc, z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi