Gość Marcin Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Jestem po usunięciu woreczka żółciowego już jakieś 8 miesięcy i słyszałem gdzieś, że niemożna mieć robionych jakichś badań(chyba rezonansu) bez woreczka żółciowego. W szpitalu nic mi na ten temat nie mówili. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie ma przeciwwskazań do wykonywania po takiej operacji jakichkolwiek badań. Rezonans magnetyczny można też swobodnie wykonywać, gdyż klipsy użyte w czasie zabiegu zbudowane są z tytanu więc nieaktywne w polu magnetycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irena Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Czy mając klipsy można leczyć bóle kręgosłupa bioprądami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi