Gość Adam Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam, w załączniku chciałem zamieścić kartę informacyjną leczenia szpitalnego, która jest związana z moim pytaniem. Dnia 16.07.2010r. miałem wypadek (czyt. załącznik) ,a dziś , tj.17.08.2010 miałem zdjęcie longety, którą nosiłem 4 tyg.( od zabiegu). Tu zaczyna się problem, 3 dni po zabiegu przestałem zginać kciuk w górnej części. Zgłosiłem się z tym do lekarza, który powiedział, że z tym nie można nic robić gdyż rana jest świeża, są szwy i wszystko musi się zagoić, żeby zdiagnozować co jest z kciukiem. Dziś lekarz który oglądał stosunkowo zagojoną ranę (nie ten, który operował) niezbyt chciał powiedzieć co jest, podał możliwość zerwania ścięgna i złączenia się z blizną, co podczas rehabilitacji da się wyleczyć. Mam odnośnie tego kilka pytań, - Jakie mogą być wszystkie przyczyny niemożności ruszania kciukiem - rana jest bardzo twarda (minął miesiąc) czy to normalne? - ile może trwać okres rehabilitacji? - czy należy zrobić rendgen ręki? Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 tutaj jest załącznik, tam nie udało mi się go wstawić http://www.speedyshare.com/files/23838373/skanowanie0001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi