Gość Marta Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Od 18 miesięcy odczuwam z różnym nasileniem bóle w prawym boku pod żebrami promieniujący do miednicy, czasami jest to ból piekący występujący z różnym nasileniem. Miałam robioną gastroskopię 2 razy , kolonoskopię, TK , usg woreczka - 3 razy i wg wyników wszystko jest w normie. Po wycięciu wyrostka ból się zmniejszył i występuje rzadziej jednak nadal boli, czasami tak mocno że nie mogę pracować - pracuję w biurze więc dolegliwość nie jest związana z wysiłkiem fizycznym- inne objawy to częste bóle głowy, jednak podejrzewam że mają związek z alergią na pyłki i trawy * drętwienie i ból nóg w szczególności prawej , oraz częste duszności i kołatanie serca. zaznaczam, że z racji wieku nie powinnam mieć takich objawów mam 27 lat i byłabym wdzięczna gdybym dostała wreszcie informację z czym związane są te objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Takie bóle mogą być związane z patologią w zakresie odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Dlatego warto byłoby wykonać jeszcze zdjęcie RTG tego odcinka kręgosłupa. Oczywiście o wszystkim powinien zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 witam tez mam takie bule mam 33 lata i troche sie leczyłe a racze masowałem u gości co zajmuje sie kręgosłupem w sumie po 5 wizytach przestało leciutko czułem w nodze po 8 wizytach rozciąganiu nacioganiu odcinka lędzwiowego było b.dobrze ok ale zima zmroziła mi auto i chciałem przepchnac i coś mnie zapiekło i wszystko wróciło...zaczynam od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi