Gość Wojtek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Mam bolącego guza na lewym ręku... Co to może być?? Czy bardziej prawdopodobne jest że to jest tłuszczak czy mięsak?? I czy Mięsaka da się wyleczyć?? Prosze o jak najszybsza odpowiedz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Mam takiego guza na lewym przedramieniu i jest twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilapas Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ja mam takiego guza. jest na przedramieniu. bylam własnie u chirurga i poinformował mnie ze to mięsniak i jezeli laseroterapia nie pomoze ( dostalam na nią skierowanie) trzeba bedzie go operacyjnie usunąć, bo jak twierdzi lekarz one maja to do siebie że rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madzia:-) Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Nie każdy guzek rośnie ale morze akurat ten co ma pan to rośnie trudno mi powiedzieć coś na ten temat tego guzka ale ja bym nie leczyła go laserowo tylko odrazu usuneła bo to lepiej nie zwlekać bo czas leci a zdrowie jest najważniejsze teraz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiola Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 moja mama magóza na lewym przd ramieniu wielkości 2 kilogramowego chleba nie chce go usunąć rośnie tak od 20 lat czy morze być to już rak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiola Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 moja mama ma guza na lewym przedramieniu wielkości 2 kilogramowego chleba nie chce go usunąć rośnie tak od 20 lat czy morze być to już rak? dodam że boli ją ręka i są liczne małe guzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X, 32 lata Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Do zamieszczanych tu postów powinno sie dodawać wiek autora. W życiu nie słyszałem o guzie na ręce wielkości dwu kilogramowego chleba. Poza tym jak wielkość może być opisywana w kilogramach ? To jakiś kawał i tyle, a nawet jeśli to prawda, to trzeba być mega idiotą, żeby hodować coś takiego przez 20 lat i nic z tym nie zrobić. Nic dziwnego, że ręka boli. To o dwa chleby wiecej niż w drugiej ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jak morzna napisać taką bzdure,guz 2 kilugramowy przeciesz to bez sęsu ja mam guza na przedramieniu tak ok cm i mam go ok 4 lat i tak na moje oko to ten guz morze warzyć pare deko a 2 kg to przeciesz ręka mósi być jak bania. Ja od niedawna , ok 3,4 m-ce odczuwam takie promieniowanie i to jak drętwieją mi palce od ręki. Nie byłam z tym u lekarza.Proszę o jakąś odpowiedż,czy takie odwlekanie mi nie zaszkodzi,mam 35 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X, 32 lata Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Karolino! Twoja gramatyka szkodzi zdrowiu. Tyle błędów, że głowa boli. A teraz na temat. Jeśli odczuwasz takie dolegliwości to na Twoim miejscu zgłosiłbym sie do lekarza jak najszybciej. To może być zaburzenie krążenia, wada lub niewydolność serca. Nie zwlekaj za długo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Madzia, pisze się *może* a nie *morze* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krysia Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Miedzy lokciem a ramieniem z zewnetrznej strony mam powiekszenie w ksztalcie mango .....coto moze byc....prosze o porade...dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 37 lat Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ludzie (na rany Chrystusa) zajrzyjcie czasem do słownika ortograficznego , na pewno mniej to bolące niż poniektóre dolegliwości niektórych z Was . Jak MOŻNA wziąć kogoś na poważnie , kto w każdym zdaniu popełnia błąd (o zgrozo ortograficzny) . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chłopak 15astka Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ja mam takiego na lewej dłoni już od miesiąca. Czy możliwe że to od trenowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian L. Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 to nie musi byc nowotwór,tylko np zwykły ganglion trudno mi stwierdzic bez dodatkowych badan trzeba zrobic usg biopsje do histopatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 ja mieszkam w Szkocji i od pol roku mam ganglion na prawym nadgarstku czy ktos ma tez ten problem i jak leczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andzia Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ludzie czytajcie ze zrozumieniem! Wiola napisała, że jej mama ma guza o wielkości 2 kg chleba, a nie, że ten guz ma 2 kilo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi