Gość Katarzyna Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Mam pytanie pierwszą szczepionke przeciwko żółtaczce dostałam 4 listopada drugą mam dostać 4 grudnia ale okazało sie że 1 grudnia czyli jutro juz zrobią mi zabieg usunięcia pęcherzyka żółciowego metoda laparoskopową.Bo miejsce jedno sie zwolniło. Pytanie Czy rano jeszcze moge w poradni otrzymać drugą szczepionke przeciwko żółtaczce? Czy nie będzie to kolidować z możliwością wykonania zabiegu popołudniu?? Ewentualnie czy mogę dzisiaj przyjąć szczepionkę w poradni dyżurującej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Oczywiście szzcepionkę można przyjąć już dzisiaj lub jutro rano. Nie powinno to kolidować w żaden sposób z zabiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi