Gość Paweł Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Trzy lata temu uległem wypadkowi, skręciłem stopę na skutek zderzenia z wózkiem widłowym. Czasami w okolicy kości sześciennej (co około 3 miesiące ) pojawia mi się w tej okolicy twarda bolesna narośl która po około dwóch tygodniach znika. Czy moze mi ktoś coś poradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Być możne jest to oznaką nawykowego zwichnięcia stawu skokowego lub śródstopnego (przesunięcie się kości względem siebie co może dawać objaw guza). Bez badania trudno mi określić. Radzę w sytuacji, gdy coś takiego się zdarza skonsultować się bezpośrednio z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Po intensywnym bieganiu mam straszny ból między kością piętową a sulcus tendinis czy coś na to można poradzić i czy jest to coś poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Trudno określić bez bezpośredniego badania. Może to zwykłe przeciążenie stopy, a może tkwi w stopie jakaś patologia związana np. z kośćmi lub stawami. Być może na początku okaże się konieczne wykonanie RTG. Radzę w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek. Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 witam miałem operacje potrujnej artrodezy stępu ,druty na miesiąc i pełny gips przez 5 tygodni ,potem skrucony do kolana i chodzenie z obiążaniem stopy o kulach na 3 miesiące ogulnie gips przez 4 miesiące . Po zdjęciu gipsu chodzenie o kuli i boleści od zewnętrznej strony srudstopia , Do tego stopa jest opuchnięta i sina w okolicy palców i srudstopia ,jeszcze nie byłem na rechabilitacji dopiero pujdę już wykupiłem laser wirówkę i magnetron ,czy te bule miną po dłuższej rechabilitacji i czy ta opuchlizna zejdzie .Jestem trochę zaniepokojony .Proszę o poradę i przepraszam za błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi