Gość paweł Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam. Zauważyłem dziś,że od mojego odbytu w stronę moszny,czyli pomiędzy nogami powstało podłużne zgrubienie(ok.4 cm),jak gdyby skóry było za dużo. Miejsce to jest silnie zaczerwienione i choć nie boli to jet bardzo wrażliwe na dotyk.Mam obawy.Czy ktoś wie co to może być i jest w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Bez badania trudno określić. Możliwe, że jest to początkowe stadium ropnia okołoodobytniczego albo żylak odbytu w stanie zapalnym. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. On po badaniu wyjaśni przyczynę problemu i wskaże dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi