Gość Kamil Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam.Mam 17 lat i zauważyłem ze po oddaniu stolca mam na papierze krew.Krew jest normalnego koloru i nie ma w niej śluzu.W kale krwi nie zauważyłem.Proszę o jakiekolwiek wyjaśnienie co to może być.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Prawdopodbnie to objawy obecnośći u Ciebie żylaków odbytu. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem bezpośrednio najlepiej proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 koniecznie trzeba isc do lekarza? czytalem gdzies na forum ze mozna przyjmowac błonnik i żylaki mogą przejsc same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Najpierw trzeba stwierdzić czy to zapewne są żylaki, a nie przypadkiem jakiś proces nowotworowy. Tylko lekarz może ostatecznie postawić diagnozę w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi