Gość monika 30 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Mialam podobny bol w lewym posladku kilka razyna dzien nie dalo sie wstac chodzic ograniczenia w podnoszeniu nogi tydzien pobytu w szpitalu nic nie pomogly dopiero 2 wizyty u fizjoterapeuty cwiczenia do domu i spokoj na 5 lat teraz znowu sie bol odezwal i czekam na termin do fizjo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 mam32 lata.moj bol towarzyszy mi od10lat a ostatnie 2lata jest nie ustanny i bardzo silny.boli mnie lewy bok nad samym posladkiem.dostawalem leki przeciwzapalne.przeciwbolowe i rozluzniajace i nawet odrobiny poprawy.mialem tez masaze laser i prady i tak samo.bylem wielokrotnie u ortopedy i neurologa ale za kazdym razem tylko tabletki dostaje.bol jest tak silny ze nawet ketonal nie pomaga.gdzie mam isc zeby mi pomogli?jestem z pod Warszawy tel518768724 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 U większości osób, które opisały tu swoje problemy, to może być zespół mięśnia gruszkowatego, inaczej rwa rzekoma. Poczytajcie w internecie. Pomaga dobry fizjoterapeuta, odpowiedni masaż mięśni pośladków, ćwiczenia rozluźniające mięsień gruszkowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi