Gość Dominika Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam Bardzo dręczą mnie moje sutki. Od dłuższego czasu są one wklęsłe. I lewa pierś jakby była większa.. nieraz mnie boli.. na Początku myślałam, że może jeszcze się rozwijam *mam 17 lat* i piersi się powiększają..... *mam małe piersi, bo miseczka B* ale od czasu gdy zauważyłam zmiany na moich sutkach bardzo się przestraszyłam. Zastanawiam się czy to rak.... ? Bardzo prosze o poradę, nikt o tym narazie nie wie i wszelkich informacji szukam po internecie. Teraz dam link do zdjęcia moich piersi : http://img819.imageshack.us/img819/271/photo00001wr.jpg Proszę ocenić moje sutki, bardzo mi na tym zależy, boję sie bardzo prawdy. A lepiej zadziałać wcześniej jeśli bym miała raka... Będę bardzo wdzięczna i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Link do zdjęcia jest nieaktywny. Trudno mi ocenić sutka bez badania. Najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z ginekologiem. Być może to tylko takie ukształtowanie Twoich sutków częste w tak młodym wieku. Trzeba wiedzieć, że gruczoły sutkowe dojrzewają do końca dopiero po pierwszym karmieniu piersią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominika Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Niestety stronka imageshack przechowuje tylko jeden dzien zdjecia :( Prosze zobaczyć załadowałam jeszcze raz : http://img267.imageshack.us/img267/9977/photo00003s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominika Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 załadowałam zdjęcie tu : http://ifotos.pl/zobacz/Photo0000_wrreeh.jpg/ Proszę o pomoc! Prosze to ocenić... martwię się bardzo o moje zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jurek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Moim zdaniem nie ma sie czym martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam uprzejmie. Mam 27 lat, jestem dobrze zbudowany + przez całe życie lekko otyły. Moim problemem są wklęsłe sutki - mam je w zasadzie od zawsze. Pod wpływem intensywnego dotyku lub zimna sutki robią się twarde i *wychodzą*, lecz po chwili z powrotem powraca do niechcianej normy. Dojrzałem do pozbycia się tej przypadłości, proszę o wskazówki. Jestem z Łodzi. Dziękuję i pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi