Gość Łukasz Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam mam 16 lat, mój problem polega na lekko sklejonym napletkiem z pierścieniem żołeńdzia, sklejenie ma okolo 1 mm szerokości, i niewiem czy powinienem sam jakoś to oddzielić czy udać sie do specjalisty. Przy okazji mój pierścien jest siny, fioletowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Można spróbować zrobić to samemu najlepiej robiąc to w ciepłej wodzie używając jakiejś oliwki natłuszczającej. Jednak jeśli to się nie uda trzeba będzie w tej sprawie udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam,mam 11 lat i mam taki sam problem jak kolega powyżej tyle że u podstawy żołedzia z drugiej strony i to sklejenie ma mniej niż 1 cm. mam pytanie co użyć do tego odcinania i czy po tym zabiegu będzie lała się krew i czy nie będzie to bolało zbyt bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Nic nie używa się do odcinania. Trzeba to robić systematycznie dość mocno ręką. Trzeba uważać, żeby nie doszło do krwawienia. Najlepiej o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsultację do chirurga dziecięcego, który może sam wykona taki zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi