Gość Adam Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 11 lat temu (99r.) miałem 3 szczepienia przeciw żółtaczce B a teraz bede miał operacje na przepukline. Czy moge bezpiecznie do niej podchodzić czy może lepiej ponownie wykonać szczepienia? (Zależy mi na czasie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Trzeba wykonać badanie przeciwciał anty-HBs. Jesli poziom będzie mieścił się między 0-10j. należy ponownie przejść cykl szczepienia (3 dawki), jeśli 10-100 j. tylko dawka przypominająca (1 dawka), powyżej 100 j. nie potrzeba się doszczepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 witajcie:)mnie powiedzieli,ze wcale nie trzeba sie szczepic:)przed operacja przepukliny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi