Gość Karolina Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Dwa dni temu spadłam ze schodow na kostke i mam ja od dwoch dni bardzo spuchnieta i zbyt nie moge jej na podłoge postawic ale juz dzis mniej boli, gdy trzymam noge prosto to az tak nie boli a gdy obracam w prawo lub lewo czuje jakby uklucie kostki. nie wiem co mam z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gabriel Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ile Ty masz lat ? Ja jak byłem w 2 klasie i spadłem z wysokości na nogę i *bolała* to wiadomo, że należy iść do mamy a następnie do lekarza na prześwietlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 16 *] bylam u mamy *] z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gabriel Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 no to idź do lekarza ? no co jak co ale to forum chirurgiczne, czego się spodziewasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi