Gość Mati14 Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam mam taki problem iż przy dotknieciu dowolnego przedmiotu moj palec mnie boli tak jakby byl zraniony a nic w niego nie zrobilem i nic mnie nie ugryzlo bo miejsce jest spuchniete ale to nie uczucie jak po komarze . i miejsce jest spuchniete i tez nei tak jak po komarze tylko tak od srodka bo skora jest normalna czy jesli to pekniecie zyly to musze isc do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Bez badania trudno określić. Trzeba o tym fakcie poinformować rodziców (jeśli jesteś niepełnoletni) i udać się do lekarza bezpośrednio. Raczej to jakiś stan zapalny głęboko umiejscowiony w palcu (np. w przyczepie ścięgna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KRYSTYNA Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 po zdjeciu gipsu ktory mialam przez cztery tygodni zlamanie grzbietu reki nadal mam spuchniety palec wskazujacy od srodka tego palca opuchlizna twardy i nie moge do do konca zgiac a rechabilitacja dopiero 2 kwietnia co to moze byc i co z tym robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rpk Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 mam spuchnięty palec u ręki i mnie boli od sierotka i nie moge go zgiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi