Gość Jurek Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Wstydzę się o tym mówic , ale niestety pewnego dnia zgrzeszyłem samotnie przeciwko 6 przykazaniu . Robiłem to chyba zbyt gwałtownie , w pewnym momencie zauważyłem krew na moim penisie . Nic mnie nie bolało .Było jej bardzo mało . Jakaś częśc kropli . Ale mój penis od tamtego czasu się zmienił . Bez żadnego problemu mogę zdjąc napletek w stanie spoczynku . Chyba coś naderwałem , jednak wędzidełko wygląda normalnie , Tak jakby naderwało się coś i penis jest strasznie miękki , a najgorzej żołądź , jest bardziej delikatny niż zwykle , Boję się że mi wyskoczy , albo odpadnie .( można nim obracac na wszystkie strony ) W stanie erekcji jest twardy sam muszę zsuwac napletek zresztą kiedyś też , ale tutaj jest troche ciaśniej . Kiedyś napletek nie wracał teraz wraca . Wogóle jest jakiś luźny . Proszę o pomoc czy to coś poważnego ? Bardzo dziękuję za odpowiedź . No może z tym bardzo miękkim prąciem trochę przesadziłem ,jednak jest sporo miększy ale kiedyś tak nie było . Mam 17 lat i nie chce isc do lekarza . Mam nadzieję że wszystko wróci do normy . albo i tak będzie dobrze . Tylko aby mi nie odpadł . Przyznam się że już od kilku lat się masturbuję , raz częściej raz rzadziej , ale nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło .Bardzo się boję . aby nic z tego się nie stało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Raczej to skutek niewielkiego urazu samego prącia pewnie z niewielkim naderwaniem wędzidełka. Taki stan powinien wygoić się w przeciągu 2-3 tygodni i wszystko powinno wrócić do normy. Aby przekonać się jednak czy wszystko jest w porządku należałoby w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Zdjęcia chorób penisa i napletka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi