Gość David W. Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Jakies 3 lata mam przepukline,nigdy nie bolala,latwo sie chowala.Z czasem zaczela wchodzic brutalnie do moszny,teraz kiedy wychodzi tylko czasem-troche boli i jest twarda ale da sie schowac.Od jakies pol roku mam oslabienia,böle w röznych okolicach brzucha,czasem brak apetytu i nieodzowne uczucie wody.Zaczälem sie bac co to moze byc-a ktos mi powiedzial ze przepuklina moze sie rozlac...hmmm. Co to moze byc? Jakos nic ze sobä sie nie läczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Takie objawy mogą być właśnie związane z przepukliną, w której okresowo mogą więznąć jelita. Nie ma innego rodzaju leczenia przepukliny tylko operacyjne jej usunięcie. Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi