Gość Danuta Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Mam 49 lat mój problem polega na tym, ze pobolewa mnie podbrzusze bardzo nisko, bardziej z lewej strony, dwa lata temu miałam operacje usunięcia macicy, wcześniej też takie bóle występowały, w tej chwili ginekologicznie jest wszystko w porządku ale dolegliwości pozostały. Mam pytanie czy takiego typu bóle moga mieć przyczyne jelitową, miałam robioną rectoskopię ale wynik był okey. Nadmieniam, że mój ojciec zachorował na raka jelita grubego, w wielu 70 lat. miał guz mieszczący się w odbytnicy na szczęście w porę usunięty. Mam od 3 lat nieznacznie podwyższony poziom AFP (ok.30 ng/ml), tomografia jamy brzusznej i miednicy bez zmian usg jamy brzusznej również dobre, CRP w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Konieczne wykonanie kolonoskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi