Gość Kuba Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Czy możliwe jest wyleczenie obrzęku limfatycznego pijawkami? Po zwichnięciu kostki został mi nieduży obrzęk , który uniemożliwia pełny zakres ruchów stopą. Czy pijawki mogą wchłonąć taki obrzęk ? Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 W przypadku obrzęku typu limfatycznego raczej stawianie pijawek nic nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 w takim razie co może pomóc ? prosze o dobrą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartosz Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 ja po skręceniu kostki miałem przykładane tam pijawki łącznie 3 razy. Miałem lekki obrzęk i ból i zeszło jedno i drugie. poszukaj w swojej okolicy gabinetu gdzie leczą pijawkami i po prostu zapytaj. z tego co mi powiedzieli podczas zabiegów, to leczą często takie urazy u sportowców, więc może obrzęk limfy też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel000 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 trenuje bardzo dużo i często zdarza mi się mieć kontuzje. Pijawki bardzo mi wtedy pomagają polecam gabinet w Łodzi i stronę www.pijawki.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi