Gość Justyna Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam. Od jakiegoś czasu miewam bóle kości do tego czuje sie bardzo senna mimo że noce przesypiam. Czuję szczypanie w okolicy klatki piersiowej, przeszkadza mi swiatło dzienne oczy zaczynaja mi łzawić,byłam u okulisty jednak wzrok mam dobry. Miewam wysokie ciśnienia i bóle głowy oraz bóle podbrzusza jednak po wizycie u ginekologa wszystko okazało się być wporządku więc z kąd te bóle??? często mi jest duszno i oblewają mnie poty. słyszałam że to moze być anemia jednak jadam posiłki regularnie i się nie odchudzam, ważę 58kg mam 24 lata, nie piję alkocholu ani nie palę papierosów, dwa lata temu urodziłam dziecko. Martię się też że może to być rak , przy czesianiu za każdym razem wychodzą mi włosy jednak nie tak dużo. jakie powinnam zrobić badania??? czy w ogóle powinnam je zrobic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza rodzinnego. Musi Panią na początku zbadać i dopiero zadecydować o ewentualnych badaniach dodatkowych (najlepiej byłoby wykonać badania podstawowe krwi i moczu oraz poziom hormonów tarczycy). O wszystkim zadecyduje lekarz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Specjalista od chorób wewnętrz Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Zalecenia: Na bóle to niech pani kupi w aptece NAPROXEN EMO w żelu i smarować nim te miejsca gdzie boli (stosować go od 4 do 5 razy na dobę), na wypadanie włosów jest dużo szamponów leczniczych lub przeciw wypadaniu włosów niech pani popyta w drogeri lub w aptece. Możliwe że to anemia lub rak, jeżeli chodzi o raka to medycyna poszła w górę stosuje się przeciwko temu leki (tzw. Chemia) lub tez są różnego rodzaju operacje i zabiegi. A na anemie też jest dużo środków i lekarstw! I żeby ustalić jaką chorobę pani ma proszę o wizytę lekarską z lekarzem rodzinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi