Gość Jacek1012 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam. Jestem cukrzykiem typ.1 moj problem to biegunka przewlekła nasilająca sie nocą z niekontrolowanym wypróżnianiem trwająca od ponad 6 miesięcy. Biegunka bez sladu krwi nie wiem ale chyba ze śluzem. prosze o pomoc. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Taki stan wymaga dokładnego badania klinicznego. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Najlepszym badaniem w tym przypadku byłaby kolonoskopia. Raczej cukrzyca nie ma ewidentnego wpływu na tą biegunkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek1012 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam. Zrobiłem kolonoskopie i gastroskopie ale nic nie stwierdzono poza tym ze mam zapalenie przełyku na które dostałem lekarstwo *Contix*. i dalej nie wiem co mi jest i jak mam z tym walczyc. Proszę o pomoc może jakąś podpowiedz którą bym mógł podrzócić swojej doktor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jeśli badanie gastroskopowe i kolonoskopowe wyszło raczej w normie to być może jest to tylko zespół jelita drażliwego. Zespól jelita drażliwego leczy się bardzo trudno (są na to odpowiednie leki) i czasami leczenie jest nieefektywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaktus Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ale musisz pamiętać o chemoprewencji by te jelitowe dolegliwości nie przeistoczyły, rozwinęły się w raka jelita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi