Gość Robert 23 lata Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 WITAM! 6 lipca bieżącego roku wykonany miałem zabieg wydłużenia wędzidełka. Wszystko goi się dobrze i sprawnie. 25 lipca będę miał operowaną ginekomastię.Jestem osobą młodą, w formie, aktywnie uprawiam sporty ( oczywiście ze względu na zabieg takowe przerwałem). Moje pytani jest następujące. Czy czas jaki dzieli oba zabiegi jest wystarczający ( 19 dni)? Istnieje ryzyko jakiś powikłań z tego tytułu? Czy może jednak śmiało i bez obaw mogę poddać się drugiemu zabiegowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Czy czas jaki dzieli oba zabiegi jest wystarczający ( 19 dni)? - tak Istnieje ryzyko jakiś powikłań z tego tytułu? - nie Czy może jednak śmiało i bez obaw mogę poddać się drugiemu zabiegowi? - tak, nie ma co do tego żadnych przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi