Gość Majka Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Gorąco proszę o odpowiedż czy musi być operacja żylaków kończyn dolnych. Od paru tygodni mam bardzo bolesne miejsca pod prawym kolane z tyłu. Jest silne ciągnięcie, często nie mogę wyprostować nogi. czasami ból jest bardzo silny. Widać w tym miejscu żylaki niezbyt duże ale po naciśnięciu wyczuwam bardzo twarde żyły i guzki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Trudno powiedzieć czy na 100% konieczny będzie zabieg chirurgiczny. Na pewno należy skonsultować się z chirurgiem naczyniowym, wykonać usg miejsc, w których podejrzewane są żylaki i wówczas podjąć decyzję o ich usunięciu i zarazem sposób ich usunięcia. Bez badania niestety trudno mi coś więcej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi