Gość Dominik Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam W nocy przyszła do mnie mama i spytała co chciałem od ojca. Ja zaspany chciałem coś jej odpowiedzieć,ale nie mogłem znależć słów,sepleniłem coś bez sensu. Poza tym nie przypominam sobie,abym coś chciał od ojca więc możliwe,że lunatykowałem. Co to może być ? Dodam,że rozmawiałem na ten temat z kolegą i on też tak miał kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azja Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 być może rozmawiałeś przez sen... a rozmowa z Twoją mamą także była przez sen.. ludzie śpiąc robią, mówią różne rzeczy... jeśli nic niepokojącego się nie dzieje to nie trzeba panikować... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi