Gość adam Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam mam pytanie czy przewlekły ostry suchy kaszel może też być powodem i przyczyną że męczą mnie okropne nudności?Dodam gastroskopia ok!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Jeśli nudności są rezultatem refluksu żołądkowo-przełykowego to kaszel może występować. Jednak suchy kaszel jest najpewniej objawem choroby układu oddechowego, dlatego radzę skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam ale ja nie mam refluxu gastroskopia wyszła ok zadnych zmian w zoładku i przełyku tylko ten kaszel i nudnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi