Gość Halina Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Mam 53 lata od pewnego czasu po wypróżnieniu, z odbytu wydobywa sie sluz zóltego zabarwienia (czasem z krwią). bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Koniecznie pilna kolonoskopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Pomarańczowa wydzielina z odbytu. Jestem przed 30 i od jakiegoś czasu razem z kałem wychodzi pomarańczowa wydzielina. Czasami mam problem z wypróżnieniem a jak mi się uda to często wychodzi sama ta wydzielin. Czasem czuję, że muszę iść do łazienki i jak siadam to męczę się i przy tym bardzo mały kał wychodzi. Muszę powiedzieć, że zaczęły się te problemy jak zaczęłam uprawiać sex analny. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi