Gość Martyna Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mam przepukline od ponad 15 lat. Niedawno zauwazylam, ze pojawia mi sie wzgorek po drugiej stronie i miewam lekkie bole podbrzusza. Mam rowniez problemy z oddawaniem stolca juz od paru lat. Czy moze to byc zwiazane z moja przepuklina i czy powinnam sie zglosic do lekarz natychmiastowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tak, przepuklina może dawać takie dolegliwości, które Pani opsała. Radzę nie odkładać wizyty u chirurga. Nieleczona przepuklina pachwinowa może spowodować uwięźnięcie worka przepuklinowego, a w rezultacie niedrożność i martwicę jelit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi