Gość Marlena Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam Jest wiele pytań na temat hemoroidow, natomiast ja mam dodatkowy problem.Mianowicie tez cierpie na hemoroidy,także na zewnatrz, lecz dodatkowo czasem wystepuje u mnie dziwna wydzielina z odbytu podczas wypróżniania koloru żółtego czasem brązowego o niemiłym zapachu, przyjmuje środki na hemoroidy czopki, maści zawsze pomagają ale tylko na czas ich przyjmowania później problem powraca.Mam 27lat, bbbbardzo proszę o pomoc dodam,że nie mam żadnych bóli brzucha, natomiast często zaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zaparcia są wynikiem obecności hemoroidów. Wydzielina jest niczym innym jak śluzem i zmieszaną ze śluzem krwią. Należy skonsultować się z chirurgiem osobiście i rozważyć chirurgiczne usunięcie guzków krwawniczych. Stosowane czopki działają jedynie objawowo i nie likwidują przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi