Gość Monika Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam. Jakoś we wtorek pobolewała mnie lewa pachwina, ale teraz... od 2ch dni zaczęła mnie boleć prawa... ból jest tak nieprzyjemny, że nawet gdy kicham, napinam mięśnie, przewracanie się w nocy z boku na bok muszę sobie pomagać ręką żeby przytrzymać w ogóle nogę, gdy prostuję się przy siedzeniu boli, przychodzeniu czasami tak zakuje, że muszę przystanąć...Podobny ból jak ma się przewianą szyję i chce się obrócić... Nie wyczułam żadnych guzków, dlatego wykluczam zapalenia węzła chłonnego pachwiny. Nie uprawiam żadnych sportów. Kiedyś też tak miałam, poszłam do lekarza... doktor moja nic mi nie przepisała, nie dała mi nawet skierowania do innego, dała mi zwolnienie 2 tygodniowe i stwierdziła, że udaję. Czy tabletki Dicla75 czy też mydocalm pomoże? Tak się dzieję co jakieś parę miesięcy. Nie mam też problemu z oddawaniem moczu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 To może być nadwyrężenie mięśni znajdujących się w tej okolicy, nie można wykluczyć przepukliny pachwinowej. Leki tj. Diclo 75 czy Mydocalm powinny znieść odczuwanie bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi