Gość Przemek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam, mam 17 lat i dziwny problem. Rozumiem że skóra na mosznie się rozciąga i kurczy pod wpływem temperatury, ale u mnie cały czas na przemian rozluźnia się, kurczy, rozluźnia kurczy, bez problemu można to zaobserwować, a czasami nawet poczuć. A tak chyba nie powinno być. Rozmawiałem z rodzicami ale oni bagatelizują problem bo jestem *w okresie dojrzewania*. Czy ktoś może mi powiedzieć czy warto się tym przejmować, może iść do lekarza albo coś? Wcześniej występowało u mnie delikatne swędzenie ale wątpię żeby miało to jakiś związek z tym, proszę o pomoc pozdrawiam, będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Świąd może być wynikiem wzmożonej potliwości tej okolicy. To, że moszna ulega zmianom może wynikać z dojrzewania. Dla pewności można skonsultować się z urologiem i ewentualnie wykonać usg jąder. Jeśli jądro nie ulega przemieszczeniu nie ma powodu do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi