Gość Daria Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jakieś 4 miesiące temu złamałam po raz pierwszy palca lewej ręki ściagłam gips po 3 tyg a mój palec wyglada jak połamany na kawałki patyk jest on cały pokrzywiony i spuchnięty... Dziś złamałam palca kolejny raz tego samego niestety nie wiem czemu straciłam całkowicie czucie nie jestem w stanie nim ruszać. Prosze o porade z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Na pewno należy skonsultować się z ortopedą. Zaburzenia czucia wynikają z urazu, podczas którego naruszone zostały nerwy czuciowe oraz prawdopodobnie włókna ruchowe czy ścięgna. W miarę szybkiej interwencji możliwe jest przywrócenie prawidłowego czucia, co niestety wiąże się z operacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi