Gość Pawel z Tarnowa Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam serdecznie Panie doktorze, mam drobne pytanie, czy istnieje zwiazek pomiedzy przepuklina pachwinowa a stanem po naciagnieciu miesni brzucha sprzed 2 miesiecy, mam tu na mysli sytuacje, w ktorej firma ubezpieczeniowa odmawia mi odszkodowania w zwiazku z wypadkiem, po ktorym lekarz stwierdzil stan po naciagnieciu miesni brzucha, a po kolejnych 2 miesiacach, ktorym towazyszyl drobny bol, na kolejnej konsultacji lekarz stwierdzil przepukline pachwinowa pourazowa i zostalem skierowany na zabz gory, dziekuje serdecznie za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Prawdopodobnie jest taki związek pomiędzy urazem a przepukliną pachwinową. W opisie lekarz sam stwierdził, że jest to przepuklina pourazowa. Podczas urazu zostały osłabione mięśnie brzucha, a w rezultacie powstała przepuklina pachwinowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi