Gość Barbara Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dlaczego ma sie przepukline po operacjii metodą laparoskopową pęcherzyka żółciowego?? Każdy ją może mieć? Co zrobic aby ją uniknąć ? Jestem młodą osobą chciabym zajść jeszcze w ciążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Przyczyną przepukliny pooperacyjnej jest zbyt duża odległość między szwami, ich nadmierne napięcie bądź uszkodzenie naczyń krwionośnych, zakażenia rany pooperacyjnej, nadmierne działanie tłoczni brzusznej. Jeśli będzie się przestrzegać zaleceń lekarza to raczej nie powinno dojśc do jej powstania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Milena Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak długo trwa operacja kamicy pęcherzyka żółciowego? Jestem młoda osobą mama 22 lata i miesiac temu urodziłam drugą córeczkę.Karmię ją piersią i chciałabym to kontynułować. Czy ból brzucha i inne przeciwności mi w tym nieprzeszkodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Jak długo trwa operacja kamicy pęcherzyka żółciowego? - około 30-45 minut w przypadku laparskopii Czy ból brzucha i inne przeciwności mi w tym nie przeszkodzą? - w karmieniu piersią na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi