Gość Paweł Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam 3 tygodnie temu dostałem najpierw goraczki która mi przeszła na drugi dzien a pózniej rozwolnienia wziełem lek endinex i przeszło ale pare dni pónziej zbudził mnie ból w brzuchu i bolało ostro dopiero jak pomasowałem mocno to przeszło lekarz stwierdizł ze to niezyt jelit ból sie wwiecej nie powtórzył lekarz zalecił mi panzol 40 biore go do dzis troszke sie wystraszyłem ze to rak latałem do lekarza on to wykluczął badał mi 5 razy brzuch palcami i mówił ze tam nic nie ma nie wierzyłem skonczyło sie tym ze musiałem isc do psychologa ale mam niepokój mam cienki stolec czasem w nim mam takie jakby kwałaki raz to czerwone raz zólte mówia mi ze to nic złego ,lekarz stwierził ze mam objawy hipochondri a czy jak sam sobie palcami wiele razy naciskałem na brzuch to moglem cossobie odgniesc ucisnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Proponuję wykonać kolonoskopię. To nie jest przyjemne badanie, ale wyjaśnia wszelkie watpliwości raz na zawsze i na kilka lat masz spokój z podejrzeniem raka jelita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 ale według Pana Pani jest czym sie martwic ? czy poprostu to mogły być nie stawione resztki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 zaznaczam mam 24 lata nie pale nie pije prowadze sportowy tryb zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Czy lekarz badał Pana palcem przez odbyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nie nie badał bo nie było widocznie potrzeby on stwierdziłze nie mam zadnych objawów ze wikszosc sobie psychicznie zrobiłem te kawąłki mnie tylko irutyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 mam hemoroidy to wiem ale te kawałki w kale jedne tkaie czerwone inne zólte takie dziwne to miałem badanie na pasozyty i nic nie wykryło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 bo to ze mnie tam brzuch troche boli i piecze ale to nie jest ból ze nie moge nic robic ale zastanawiam sie czy sam sobie tego palcami nie zrobiłem naciskajać na brzuch czasem mnie zapiecz epod zebrami z prawej strony .Lekarz kazał mi sie wziaśc w garsc twierdzi że to mogłem psychicznie sobie cos dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi