Gość Edyta Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam 8 grudnia idę na operację tarczycy.Mam 24 lata. Chciałabym się dowiedzieć szczegółowo, w punktach jakie są zalecenia po oeracji tarczycy, co można robić a czego nie.Słyszałam już wiele zakazów i nie wiem gdzie leży prawda. Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam Spałek Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Najwyżej przez 2-3 tygodnie po zabiegu nie należy podnosić zbyt dużych ciężarów. Nie ma innych przeciwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edyta Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam Jestem juz po operacji wszystko poszło dobrze a ja czuje sie świetnie. Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące zaleceń. Chodzi mi o jazde autobusem czy jest to dobry pomysł, bo słyszałam że nie? Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Można jeździć bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi