Gość Joanna Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam,MAm 19lat i od dluzszego czasu miewam bole w okolicach dolnej czesci prawego zebra.Sa to niesamowicie silne klucia i powstaja nagle,wlasciwie bez przyczyny.Nieraz sa tak mocne,ze nie moge zlapac oddechu,chodzilam do lekarza,ale nic szczegolnego u mnie nie stwierdzono.CO to moze byc i co mnie boli? bardzo prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Prawdopodobnie to jakieś bóle typu neuralgicznego powstałe na skutek samoistnego podrażnienia nerwów obwodowych. W tam przypadku doraźne podanie środków przeciwbólowych przynosi zazwyczaj ulgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi