Gość Łukasz Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam, Ostatnimi czasy mam problem z wypadaniem włosów. Mam dopiero 32 lata i nikt w mojej rodzinie nie cierpiał na coś takiego. Dodatkowo mam problemy z pamięcią i koncentracją. Przez sen bardzo się pocę nawet jak nie jest gorąco. Z wyników krwi wyszło, że mam TSH na poziomie 3,6 Lekarz zalecił dodatkowe wyniki które wyszły w następującej wielkości (to badanie było wykonywane 2 miesiące później): fT3 : 3,41 fT4 : 1,18 AntyTPO : 15,65 Czy to jest już lekka niedoczynność tarczycy czy nie ma się czym przejmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dodam jeszcze, że objawy zaczęły mi się gdy kończyłem odchudzanie (przez 3 miesiące schudłem 22kg i obecnie ważę 67kg), nie wiem czy to mogło mieć wpływ na pracę tarczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi