Gość KASIA Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam. W ostatnich tygodniach doskwiera mi dziwny ból w okolicach piersi, jest to kłucie ale nie wyczuwam żadnego guza ani w jednej ani w drugiej piersi, jest to dość silne kłucie i trwa pare sekund, potem ból mija. Proszę odpisać co to może być, ponieważ przez prace, nie mam czasu na wizyte u lekarza :( z góry dziękuje i pozdrawiam KASIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 W zasadzie nie ma tu danych na podstawie których można by ustalić przyczynę. Takie kłucia mogą pochodzić z serca, gruczołu piersiowego lub płuc. Proszę napisać coś więcej o dolegliwościach lub skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 A czy takie klucia moga pochodzic od zle dopasowanego stanika?? U mnie wystepuja czasami jak np. mam za mocno zapiety stanik i najem sie i pozniej ciut zakluje czy moze to byc objawem kolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Tak, może takie objawy powodować zbyt ciasno zapięty stanik. Podrażnia on nerwy obwodowe przez co mogą występować takie napadowe dolegliwości bólowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi